TX 75035,USA
live:cciernstricks

CCIE R&S v5 Exam Review on 01 October2015

CCIE Real Lab Workbook

CCIE R&S v5 Exam Review on 01 October2015 No ratings yet.

TS in the lab.

1. On SW 1, vlan 12 was not in trunk on e2/0. As I found that trunk was allow 1,11-4096. Solved with 3 hops. Also
I change vla 200 on SW1 e1/0 access port as it was in vla 10. Solved

2. just the default route on R12 was missing in dhcp pool but any how I wont received IPCP ip on R17. I took extra 30 minutes
to cross verify & spend almost 15 min to this tkt. Not Solved
3. ospf with the wrong subnet on R22(/29). Solved

4. eigrp metric mismatch on R11,R13,R14. Solved

5. Set LP on R22, R4 & R6 was configured with metric &
task asked me to trace 191.1.1.1 from R22
to trace 8.8.8.8 from R21
to trace 123.3.3.3 on R3

SW 1 & SW 2 trasp mode SW3 server & Sw4 client.
In my config lab SW2 & SW3 was not configured in access port.
MST as task asked 3 instances

OSPF 12345
R1 stub

EIGRP 34567
classic mode without authentication.

EIGRP 45678
NAME mode with strongest authentication.
BGP 12345
peer group iBGP
BGP 34567
FULL MESH
BGP 45678
No IBGP peer
R15 must received default route & other prefix
R16, R17, R18, R19 should received ONLY DEFAULT route.
VRF LOCALSP was preconfigured.
MPLS on domain 12345
Multicast run on domain 45678

IPV6 run on domain 34567
IP services
R20 nat
R17 Shell process
SSH from R10
NTP on SW3, R10 & R12

Only IPV6 task was not perform at my lab & I skipped NTP task.
Else my tunnel on R17, R18, R19 was perfect & I run crypto as well. I didnt had any issue for tunnel as there was nothing

preconfigured.
I jst copy TP tunnel & TP crypto configuration & later modify as per task & paste in config.
In my lab R20, R6, R7 was preconfigured with BGP & Also R8,R9,R10 & R11 was preconfigured with ebgp.
In my config lab logging console was enable.
Notepad was very helpful for me.
HOPE this information will help someone.

Please rate this